logga

Villkor för ditt medlemskap

Pris
Varje paket kostar 69kr + 29kr i porto. Inga dolda kostnader.

Uppsägning
Du kan säga upp din prenumeration när du vill helt utan uppsägningstid. Har du beställt en fast period är den redan debiterad och kan inte avbrytas men löpande abonnemang avbryts efter innevarande månads slut. Har vi redan sänt ut månadens paket blir det ditt sista.

Faktura
Vi fakturerar 15 dagar från fakturadatum. Fakturan sänds via epost i samband med att leveransen lämnar oss. Nya kunder får sin leverans så fort som möjligt, ofta redan inom några dagar. Våra månatliga leveranser sänds normalt i mitten av månaden och fakturan förfaller i slutet av månaden. 

Kreditkontroll med Creditsafe
Vid ansökan om medlemskap sker en kreditupplysning.
Detta för att säkerställa att dom lämnade uppgifterna är korrekta och att ingan skall kunna ansöka om medlemskap under någon annans personnummer. Vi hämtar adress och kontrollerar namn via creditsafe. Vid kreditupplysningen kontrolleras även om vi kan skicka faktura eller om du som kund måste betala i förskott.

Påverkas kreditbetyget av antalet omfrågningar?
Nej! Creditsafe sänker inte ditt kreditbetyg baserat på hur många företag som hämtat en kreditupplysning på dig. Din kreditbedömning baseras endast på den information som just den dagen finns registrerad i creitsafes databaser. Antalet kreditupplysningsförfrågningar påverkar därmed varken rating, scoring eller framtida kreditomdömen.

Leverans
Vi sänder alltid ditt månadspaket till den adress du är skriven på. Detta gör vi av säkerhetsskäl för att förhindra identitetskapning. Vill du ändra leveransadress kan du göra det från och med andra paketet.
 
Mängd
Varje paket innehåller te för ca 40 koppar.

Retur
Retur skal göras inom 14dagar. Kunden står för returkostnaden.

Löpande eller fast abonnemang
Du väljer själv om du vill ha ett löpande abonnemang eller beställa en fast period om 3 eller 6 månader. De begränsade
abonnemangen passar utmärkt att ge bort som gåva. 

Avgifter
Vi har inga dolda avgifter men vid försenad betalning debiterar vi sedvanlig påminnelseavgift (70 kr) samt i förekommande fall även lagstadgad inkassokostnad (180 kr).